fbpx
Paras senioripuhelin

Paras senioripuhelin

Etsitkö itsellesi tai läheisellesi senioripuhelinta? 

EasyPhone App on uusi soittoappi senioreille, joka tekee Android-älypuhelimen käytöstä helppoa ja muuttaa sen senioripuhelimeksi. EasyPhone App on suunniteltu erityisesti ikäihmisille, joille älypuhelimien käyttö tuottaa hankaluuksia.

EasyPhone App ei siis ole laite, vaan se on sovellus, joka asennetaan Android-älypuhelimeen ja se korvaa normaalin Android-käyttöliittymän. Silti EasyPhone Appilla varustettu puhelin on täysiverinen älypuhelin, mutta helpossa paketissa. 

Voit asentaa EasyPhone App senioripuhelin ohjelman vanhaan Android-älypuhelimeesi ja annat samalla vanhalle puhelimellesi uuden elämän.

Olemme vakuuttuneita, että EasyPhone App on helpoin älypuhelin senioreille.

EasyPhone App on helppokäyttöinen

Sovellusten piilottaminen

EasyPhone Appin käyttöliittymä on täysin vapaasti muokattavissa eli voit valita näkyviin vain sinulle tärkeät sovellukset ja piilottaa kaiken turhan. 

Tämä yksinkertaistaa käyttöä merkittävästi, koska kaikki tarvittava on silloin käden ulottuvilla ja sinulle turhat sovellukset eivät häiritse käyttöä. Käyttöliittymä on on suuri ja selkeä.

Valitse sinulle sopiva kuvakkeiden koko

Easyphone-app-kuvakkeet

Voit valita puhelimen näytöllä olevien kuvakkeiden koon haluamaksesi. Voit valita käyttöön pienet, keskikokoiset tai isot kuvakkeet. EasyPhone App senioripuhelin soveltuu sinulle, vaikka sinulla olisi näön kanssa ongelmia. 

Voit järjestellä kuvakkeet näytössä yksinkertaisesti sormella vetämällä ja pudottamalla. 

EasyPhone App senioripuhelin sisältää myös suuren valikoiman erilaisia väriteemoja, joista voit valita mieleisesi.

SOS-nappi antaa turvaa

EasyPhone Appin SOS-toiminto lisää turvallisuutta. Voit tarvittaessa soittaa yhdellä painalluksella hätänumeroon tai etukäteen määriteltyyn soittorinkiin, kunnes joku vastaa. 

Lisäksi puhelin lähettää oman sijaintinsa tekstiviestillä. Voit määritellä puhelimeen myös terveystietosi.

Onnittelut automaattisesti

EasyPhone App senioripuhelin muistaa läheistesi merkkipäivät ja voit lähettää heille onnittelukortit automaattisesti.

Säästöä puhelinkuluissa

EasyPhone App tarjoaa ainutlaatuisen ominaisuuden, jolla soitat helposti ja mahdollisimman edullisesti. Voit määritellä etukäteen henkilöittäin, millä sovelluksella EasyPhone App soittaa. 

Voit esimerkiksi määritellä, että ulkomailla asuvalle sukulaisellesi soitto menee aina WhatsApp-puheluna, jolloin puhelusta ei mene kallista ulkomaanmaksua. 

Soitat kuitenkin normaaliin tapaan, sinun ei tarvitse mennä erikseen WhatsApp-sovellukseen soittaaksesi. WhatsApp puhelujen soittaminen ei ole ollut koskaan näin helppoa.

Vaihtoehto esimerkiksi Doro puhelimelle

EasyPhone App senioripuhelin on hyvä vaihtoehto esimerkiksi Doro puhelimille. Etuna on, että sinun ei tarvitse ostaa uutta Doro puhelinta, vaan voit asentaa EasyPhone App sovelluksen vanhaan Android-puhelimeen. 

EasyPhone App paitsi säästää kustannuksia myös on ekologinen vaihtoehto. EasyPhone App on myös täysin kotimainen tuote, joka on kehitetty Suomessa toisin kuin ruotsalainen Doro puhelin.

EasyPhone App hinta

Uusi EasyPhone App on ladattavissa Google Play kaupasta, voit koettaa EasyPhone Appin käyttöä 14-päivän ajan veloituksetta. Jos päätät jatkaa EasyPhone Appin käyttöä, sen hinta on kertamaksu 8,90€. Hintaan sisältyvät kaikki tulevat ohjelmistopäivitykset.

Lataa EasyPhone App senioripuhelin veloituksetta Google Play kaupasta.

Jaa somessa:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn